Cathay Restaurant / 新国泰 / Restoran Cathy / 新国泰

Cathay Restaurant in Johore Bahru.

新山的新国泰。

Restoran Cathy di Johor Bahru.

ジョホール・バルの新国泰。

Kumquat juice.

酸柑汁。

Jus kumkuat.

キンカンのジュース。

Braised yi mein.

焖伊面。

Yi mein goreng basah.

伊麺(イーメン)煮。

Quail eggs.

鹌鹑蛋。

Telur puyuh.

ウズラの卵。

Dried rice vermicelli.

干米粉。

Bihun goreng kering.

焼き米粉(ビーフン)。

Seaweed tofu.

紫菜豆腐。

Tauhu rumpai laut.

海苔豆腐。

Crab with salted duck egg.

咸蛋螃蟹。

Ketam telur masin.

鹹蛋カニ。

Johore Bahru, Malaysia. October 2011.

马来西亚,新山。2011年10月。

Johor Bahru, Malaysia. Oktober 2011.

マレーシア、ジョーホバル。2011年10月。

Advertisements

16 thoughts on “Cathay Restaurant / 新国泰 / Restoran Cathy / 新国泰

  1. 紫菜豆腐看起來好好吃喔!
    我一個人應該就可以吃掉那整盤囉~

    燜伊麵不仔細看會以為是台式餐廳合菜裹的魚翅羹
    加點芶芡的湯汁,應該也是稀哩呼嚕就吃完了
    還有那個鹌鹑蛋一點也不像鹌鹑蛋
    我一直以為它是進口的冷凍小紅蘿蔔

  2. おはようです。^±^ノ
    キンカンのジュースは珍しいですね。
    甘酸っぱい味でしたか?^±^ノ
    麺類もおいしそうです。^±^

    さて、今年はお世話になりました。
    来年もよろしくお願いしますね。^±^ノ
    よいお年をお迎え下さい。^±^

  3. こんにちは
    きんかんのジュース飲んでみたいです!
    柑橘系大好きなので
    食べたこともないお料理が並んでいますが
    伊麺煮☆美味しそうです!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s