Cheese on toast / 芝士土司 / Roti bakar keju / チーズトースト

Making cheese on toast.

制作芝士土司。

Membuat roti bakar keju.

チーズトーストを作っています。

Brown bread.

全麦面包。

Roti mil penuh.

黒パン。

Margarine.

植物牛油。

Marjerin.

マーガリン。

Marmite.

马麦酱。

Marmite.

マーマイト。

Spread margarine and Marmite on bread.

把植物牛油和马麦酱涂在面包上。

Ratakan marjerin dan Marmite pada roti.

パンにマーガリンとマーマイトを塗ります。

Cut the cheese.

切芝士。

Potong keju.

チーズを切ります。

Place it on top of the bread.

把芝士放在面包上。

Letak keju di atas roti.

パンの上に置きます。

Toast them.

那去烤一烤。

Panggang roti.

焼いてください。

Sprinkle some herbs.

撒些香料。

Taburkan sedikit herba.

少々のハーブを振りかけます。

London, England. August 2011.

英格兰,伦敦。2011年8月。

London, England. Ogos 2011.

イングランド、ロンドン。2011年8月。

Advertisements

12 thoughts on “Cheese on toast / 芝士土司 / Roti bakar keju / チーズトースト

  1. I’ll have to show this to Astrid because she often spreads a little Marmite on her bread for work. Maybe she’ll want to try this for us. She makes a great brown bread in her bread machine (she buys all the ingredients and mixes them herself). But did I tell you that in this past year, just before I turned 70, we switched to butter from margarine? It took me that long to decide butter was actually better for my health!

  2. 您今天好棒喔
    加了好多小朋友愛的起司
    看的我好想吃唷
    只是我們現在都建議不要使用植物奶油

    融化的起司⋯太可口啦

  3. 美味しそうです!
    でも、
    カロリーは高そう!
    マーマイトって、
    何でしょうね。
    初めて見ました。
    日本では見たことがありません。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s