New Loon Fung / 新龙凤 / Loon Fung Baru / 新龍鳳

Char siu sou (barbecued pork pastry).

叉烧酥。

Char siu sou (pastri babi panggang).

叉焼酥(チャーシュー入りパイ)。

Meat croquettes.

咸水角。

Kroket daging.

咸水角(揚げもち餃子)。

Char siu hor fun (barbecued pork flat rice noodles).

叉烧河粉。

Kuetiau babi panggang.

叉焼河粉。

Char siu cheong fan (barbecued pork rice noodle roll).

叉烧肠粉。

Char siu cheong fan (Gulung beras babi panggang).

叉焼腸粉(チャーシュー入り腸粉)。

Shui mai (pork dumplings).

烧卖。

Shui mai (ladu babi).

焼売(シュウマイ)。

Mango pudding.

芒果布丁。

Puding mangga.

マンゴープリン。

Sago and yam in coconut milk.

芋头西米露。

Sagu santan keladi.

さといものタピオカ。

London, England. July 2013.

英格兰,伦敦。2013年7月。

London, England. Julai 2013.

イングランド、ロンドン。2013年7月。

6 thoughts on “New Loon Fung / 新龙凤 / Loon Fung Baru / 新龍鳳

  1. ロンドンで本格中華ですか。
    中華専門店でないと出ない品々ばかりですね。
    美味しそうです。
    朝から、生唾ゴクリです。

  2. 看了您的港式料理
    天呀!我有一年沒去吃港式料理了吧!
    燒賣、腸粉~我都好喜歡喔
    只是那一盤叉燒河粉,感覺勾芡勾的好濃稠喔

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.