Cheese on toast / 芝士土司 / Roti bakar keju / チーズトースト

Making cheese on toast.

制作芝士土司。

Membuat roti bakar keju.

チーズトーストを作っています。

Margarine.

植物牛油。

Marjerin.

マーガリン。

Marmite.

马麦酱。

Marmite.

マーマイト。

Spread margarine and Marmite on bread.

把植物牛油和马麦酱涂在面包上。

Ratakan marjerin dan Marmite pada roti.

パンにマーガリンとマーマイトを塗ります。

Cut the cheese.

切芝士。

Potong keju.

チーズを切ります。

Place it on top of the bread.

把芝士放在面包上。

Letak keju di atas roti.

パンの上に置きます。

Toast them.

那去烤一烤。

Panggang roti.

焼いてください。

Sprinkle some herbs.

撒些香料。

Taburkan sedikit herba.

少々のハーブを振りかけます。

London, England. August 2011.

英格兰,伦敦。2011年8月。

London, England. Ogos 2011.

イングランド、ロンドン。2011年8月。

7 thoughts on “Cheese on toast / 芝士土司 / Roti bakar keju / チーズトースト

  1. 看起來很好吃耶~
    尤其是那厚厚的起司

    馬麥醬,聽說是英國的超級食物
    超級臭却超級健康的醬料
    我是沒試過,在腦海裹想像成納豆,哈哈!
    納豆,我完全沒辦法,不小心吃到咀嚼了一口(沒吞)
    喝很多很多的水還是沖不掉那味道XDD

  2. んーん、美味しそう!
    トースト、食べたくなりました。
    でも、
    今、我が家にはパンがない…。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.